čtvrtek 24. prosince 2009

Stedry vecer je tu!


Svatky pokrytectvi jsou zase tady! Budeme se na sebe sklebit a to hovado La Tibor vam to opet egoisticky zkazi. Dejte si panaka at se dokazete usmivat za to, ze vam vnucuji neco, co nechcete - od veci, az po atmosferu. Kazdorocni trenink lzi je tu, cyklus realneho kapitalizmu neni od roveho roku, ani od noveho fiskalniho roku, ale vzdy od 25.12. Pokud nejsou v dosahu jeste nejake male deti, co jsme je nezkazili, tak se nam chce zvracet. Mylne to pokladame za dusledek punce z noci. Punc byl dobry, zkazeni jsme my.

Neni nic vystiznejsiho, nez tento clanek jednoho velmi bohateho cloveka, ktery se rozhodl, ze svou trapnost bude vydavat za ctnost.

Zajimave jsou komentare pod nim, kde je videt, proc je vsechno naprosto v prdeli. Dokavad si neuvedomite, ze svet nebude lepsi, pokud na tom nebudeme makat 24/7 bez "SVYCH malych radosti" nebo toho ze neco budeme delat "jen tak", pripadne abychom "nekoho nezranili", tak bude zemekoule hromada hoven.

2 komentáře:

  1. Cus, konecne to nekdo rekl nahlas!! Skvele napsano a k tomu jeste dobre vybranej obrazek :-D . Ten obrazek jsi fotil ty v Brazilii nebo je odnekud z netu??

    OdpovědětVymazat
  2. to je bohuzel z netu :( a s ukradenymi autorskymi pravy :) ... pokud by tu chodili lidi obleceni v perovym obleceni, jak na obrazku, tak je asi zavrou do blazince :)

    mam ted jen telefon, kterej foti ve strasny kvalite, ale pripravuju reportaz z Ria, kde jsem stravil vcerejsek, tak bude neco autentickyho

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.